Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sport1 Internet TV wordt Sport1 GO, Android apps onderweg

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2013, 16:02 CategorieDigitale tv

Sport1 heeft deze week een aantal veranderingen doorgevoerd in haar tweede scherm dienst. Zo is de naam veranderd van Sport1 Internet TV in Sport1 GO en heeft de betaalzender een aantal mogelijkheden aan de dienst toegevoegd. Middels de dienst kunnen abonnees van de zender via hun mobiele apparaat of de web browser wedstrijden volgen en meer informatie krijgen.

Abonnees van Sport1 kunnen de Sport1 GO applicatie downloaden voor de iPad of iPhone maar hebben ook toegang tot de dienst via een web browser. De zender verwacht volgende maand ook applicaties voor Android smartphone en tablets uit te rollen. Momenteel is de dienst alleen tegen betaling te gebruiken maar in de loop van dit jaar verwacht Sport1 de dienst gratis beschikbaar te kunnen stellen voor abonnees.

Wanneer je een abonnement op de zender hebt krijg je via de tweede scherm applicatie toegang tot alle live wedstrijden die uitgezonden worden maar ook kun je samenvattingen en documentaires bekijken. Het is zelfs mogelijk om reeds gespeelde wedstrijden binnen 24 uur terug te kijken en notificaties te ontvangen wanneer er een doelpunt valt of een andere vooraf ingestelde gebeurtenis plaatsvindt tijdens een wedstrijd. Via de notificaties kan vervolgens middels een video direct getoond worden wat er gebeurd is.

Sport1 GO kan op vijf verschillende apparaten gebruikt worden maar dit is elke 24 uur te wijzigen.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter van Heerebeek
  13 januari, 2015 om 15:39

  In bovenstaand bericht van 15 januari 2013 wordt de verwachting uitgesproken dat op korte termijn Sport 1 go ook beschikbaar zal zijn voor Android smartphones. Het is vandaag 13 januari 2015, bijna 2 jaar later. Tot op heden is Sport 1 go niet beschikbaar voor Android smartphones. Wanneer wordt dat nu eindelijk geregeld, zo moeilijk kan het toch niet zijn.
  En als jullie dan toch bezig zijn, zou het ook fijn zijn als Film 1 go en Sport 1 go ook chromecast ondersteuning krijgen. Jullie zouden daar veel van jullie trouwe abonnees heel blij mee maken. Uiteindelijk betalen jullie abonnees ook behoorlijke abonnementsprijzen.

 2. alısh
  01 februari, 2015 om 20:08

  it would be also nice if Sport 1 also has chrome cast get support.

 3. Klaas
  14 maart, 2015 om 16:25

  Onbegrijpelijk dat Sport1 anno 2015 Chromecast niet ondersteund. Minstens zo onbegrijpelijk is dat er voor mijn telefoon voorzien van Android 4.4.2 geen app beschikbaar is. Dit ondanks dat ik links en rechts lees dat er een app voor Android 4 of hoger beschikbaar zou zijn. Dit betekent tot mijn spijt dat ik mijn recent afgesloten Sport1-abonnement ga beëindigen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.