Sport1 Internet TV wordt Sport1 GO, Android apps onderweg

15 januari 2013 1 Minuut 3 Reacties
Sport1-Go

Sport1 heeft deze week een aantal veranderingen doorgevoerd in haar tweede scherm dienst. Zo is de naam veranderd van Sport1 Internet TV in Sport1 GO en heeft de betaalzender een aantal mogelijkheden aan de dienst toegevoegd. Middels de dienst kunnen abonnees van de zender via hun mobiele apparaat of de web browser wedstrijden volgen en meer informatie krijgen.

Abonnees van Sport1 kunnen de Sport1 GO applicatie downloaden voor de iPad of iPhone maar hebben ook toegang tot de dienst via een web browser. De zender verwacht volgende maand ook applicaties voor Android smartphone en tablets uit te rollen. Momenteel is de dienst alleen tegen betaling te gebruiken maar in de loop van dit jaar verwacht Sport1 de dienst gratis beschikbaar te kunnen stellen voor abonnees.

Wanneer je een abonnement op de zender hebt krijg je via de tweede scherm applicatie toegang tot alle live wedstrijden die uitgezonden worden maar ook kun je samenvattingen en documentaires bekijken. Het is zelfs mogelijk om reeds gespeelde wedstrijden binnen 24 uur terug te kijken en notificaties te ontvangen wanneer er een doelpunt valt of een andere vooraf ingestelde gebeurtenis plaatsvindt tijdens een wedstrijd. Via de notificaties kan vervolgens middels een video direct getoond worden wat er gebeurd is.

Sport1 GO kan op vijf verschillende apparaten gebruikt worden maar dit is elke 24 uur te wijzigen.

Reacties (3)