Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp geeft eerste details vrij over Nederlandse TV line-up voor 2013

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2013, 12:06 CategorieLcd en led tv's

Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2013 zagen we al een groot aantal nieuwe LCD/LED TV’s van Sharp voorbij komen, variërend in grootte van 60 inch tot 90 inch. Ook maakte de fabrikant diverse specificaties bekend en werden de adviesprijzen gepubliceerd. Inmiddels heeft Sharp ook details over de Nederlandse HDTV line-up bekendgemaakt.

Update: Sharp heeft inmiddels de complete 2013 LCD TV line-up bekendgemaakt.

Sharp 2013 LCD/LED TV line-up

De line-up van 2013 biedt volgens Sharp een meeslepende kijkervaring met een adembenemende beeldkwaliteit, verbeterde connectiviteit en een zeer hoge energiezuinigheid, verpakt in een opvallend design. Met de introductie van meer dan tien nieuwe Aquos LCD/LED TV’s in formaten van 50-, 60-, 70-, 80- en 90-inch, toont Sharp dat groot formaat TV’s steeds populairder worden. Het concept en het design van de line-up voor 2013 zijn ontwikkeld in het Europese Centre of Excellence van Sharp in Barcelona. De nadruk is volgens de fabrikant gelegd op de specifieke behoeften van de Europese eindgebruiker, door Sharp’s technologie te combineren met gebruiksvriendelijkheid.

Alle modellen zijn volgens Sharp ideaal voor consumenten die op zoek zijn naar eenvoudige bediening en volledige connectiviteit via smartphones en tablets. Met de Remote Applicatie (verkrijgbaar voor iOS en Android) zijn alle functies van de TV eenvoudig te bedienen. Tevens is er toegang tot het Aquos Net platform en kan er gebruikgemaakt worden van Smart TV diensten zoals video on demand.

De Sharp 2013 LCD/LED TV line-up bestaat uit verschillende series. Het vlaggenschip is de nieuwe Aquos LED LE857E serie met Quattron technologie en 800Hz Active Motion-technologie. De LE857E serie is verkrijgbaar in 60-, 70- en 80-inch modellen en krijgt een aluminium afwerking met een brede, open voet. Ook introduceert Sharp de LE752E serie in maten van 39 tot 70 inch, de 90 inch LE757E en de LE652E in formaten van 39, 50 en 60 inch. Deze TV’s beschikken over de geavanceerde UV2A technologie, 200Hz Active Motion en zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Drie andere nieuwe series (LE3 / LE2 / LE1) maken de nieuwe Aquos LCD/LED line-up compleet. De LE8 serie komt in april op de Nederlandse markt, de LE6 en LE7 volgen in mei.

Binnenkort publiceren we een compleet overzicht met alle modellen en specificaties van de Sharp 2013 LCD/LED TV line-up.

Sharp Ultra HD TV’s

Sharp komt dit jaar niet alleen met nieuwe standaard LCD/LED modellen. De fabrikant lanceert ook twee Ultra HD TV’s. De twee TV’s gaan onder de naam Aquos Ultra HD en ICC Purios en brengen de hoge 4K resolutie naar de huiskamer. Het laatstgenoemde model krijgt zelfs een THX certificaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.