Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert SB970, SC770 en SC750 monitoren

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2013, 16:38 CategorieLcd en led tv's

Samsung wil naar eigen zeggen professionele beeldkwaliteit beschikbaar stellen voor consumenten en doet dit door de introductie van de nieuwe Series 9 (SB970), Series 7 Touch (SC770) en Series 7 (SC750) monitoren. Volgens de Koreaanse fabrikant bieden de modellen een premium beeldkwaliteit en zijn ze slank en ergonomisch.

Samsung Series 9 (SB970)

Elke SB970 monitor (hierboven afgebeeld) is volgens Samsung door kleurexperts met de hand gekalibreerd. De 27 inch monitor heeft daarnaast een ingebouwde kalibratie waarmee kleuren en witbalans via Samsungs Color Expert-technologie ingericht kunnen worden op je eigen wensen. Alle getoonde beelden moeten daarbij haarscherp zijn omdat de Series 9 monitor gebruik maakt van een Plane Line Switching (PLS) panel en Wide-Quad high-definition resolutie (WQHD). Hiermee blijft geen enkel detail onderbelicht.

De Samsung Series 9 SB970 monitor is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van  999,00 euro.

Samsung Series 7 Touch (SC770)

De Series 7 SC770 Touch Monitor is Samsung’s eerste beeldscherm met een touchscreen waar je met tien vingers tegelijkertijd op kunt werken. Dat is vooral handig als je gecompliceerde bewerkingen moet uitvoeren, beelden wilt roteren of als je met meerdere mensen een multiplayer game wilt spelen op hetzelfde scherm. Het 24 inch beeldscherm kun je 60 graden kantelen, zodat je bijvoorbeeld ook comfortabel met tien vingers tegelijkertijd kunt typen op het scherm. De SC770 is bovendien geoptimaliseerd voor Windows 8, heeft een dunne rand en is vanuit vrijwel alle hoeken (178 graden) te bekijken.

De Samsung Series 7 Touch monitor SC770 is vanaf het tweede kwartaal in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

Samsung Series 7 (SC750)

De Series 7 SC750 is een 27 inch monitor die door het ergonomische design zowel thuis als op het werk gebruikt kan worden. De slanke monitor kan precies op de juiste kijk/ooghoogte gepositioneerd worden en 90 graden gekanteld worden. Zo kun je vanuit een ‘helikopter view’ documenten of internetpagina’s bekijken. De SC750 monitor beschikt daarnaast over een contrastratio van 5000:1.

De Samsung Series 7 SC750 monitor is vanaf april in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.