Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt 95 inch en 110 inch 4K Ultra HD TV’s niet op de markt

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 12:32 CategorieLcd en led tv's

Samsung toonde eerder deze week tijdens CES 2013 haar eerste 4K Ultra HD TV’s, waaronder een 85 inch, een 95 inch en een 110 inch model. Echter werd alleen bevestigd dat de 85 inch TV binnen een aantal maanden naar Nederland zou komen. Samsung heeft nu laten weten dat de grotere modellen voorlopig niet in productie genomen zullen worden.

Samsung Ultra HD TV’s

De Ultra HD TV’s van Samsung waren drie van de meest aparte en tegelijkertijd indrukwekkende TV’s die we tijdens CES 2013 voorbij zagen komen. Niet alleen is de beeldkwaliteit door de hoge resolutie indrukwekkend, ook de standaard, of eigen het meubel, is nogal indrukwekkend. Dit meubel maakt het mogelijk de TV te draaien zoals we bij sommige schoolborden zien. Volgens Samsung moet dit meubel de TV onderdeel van de huiskamer maken maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen een mooie toevoeging is.

Samsung liet kort na de presentatie via een persbericht weten dat het 85 inch model binnen een aantal maanden op de markt moet verschijnen maar over de grotere modellen was nog niks bekend. Techradar heeft navraag gedaan bij enkele woordvoerders van de fabrikant en hieruit bleek dat dat 95 en 110 inch modellen puur voor de show gemaakt zijn en niet in productie genomen zullen worden.

Prijs Samsung S9000 UHD

De prijs van de 85 inch 4K Ultra HD TV is nog niet bekend maar dezelfde woordvoerders van Samsung lieten weten dat de prijs concurrerend zal zijn. Dit betekent dat we waarschijnlijk een prijs tussen de 12.000 euro en 22.000 euro kunnen verwachten.

 • Delen:

Reacties

 1. opdebeeck
  17 augustus, 2013 om 1:38

  Geachte ,
  Juist voor de duidelijkheid over de samsung 95 inch
  is wel op de markt te verkrijgen ?
  Ik heb er twee gekocht en dit nog geen 3 maand geleden terug.
  Het is een pracht van een tv
  Hopent u hierbij van dienst te kunnen zijn.
  Mvg

  • Martijn Chel
   17 augustus, 2013 om 1:47

   Ik denk dat je het over een andere tv hebt want deze is niet te koop, zeker 3 maanden geleden niet. Dit is een 4K tv. Mag ik vragen wat je ervoor betaald hebt?

 2. opdebeeck
  17 augustus, 2013 om 2:04

  geachte heer ,

  Ik heb hem gekocht in mei 2013 en heb 25.000 euro betaald voor de tv
  En ja het is de zelfde als op de foto.

  • Martijn Chel
   17 augustus, 2013 om 2:13

   Ok, ik wil je wel geloven. Ik zie hem alleen nergens te koop staan, nergens ter wereld. Er wordt ook nergens over een lancering en prijs gesproken, zelfs niet op de websites van Samsung zelf.
   Ik ben benieuwd waar je hem gekocht hebt en wat het modelnummer exact is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.