Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer introduceert nieuwe draadloze Bluetooth luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2013, 12:53 CategorieLuidsprekers

Pioneer heeft vandaag drie nieuwe draadloze Bluetooth luidsprekers aan haar assortiment toegevoegd. Deze speakers zijn volgens de fabrikant eenvoudig te koppelen aan een smartphone, computer, tablet, mp3-speler of een ander Bluetooth apparaat waarna je eenvoudig muziek moet kunnen streamen.

Elk model is uitgerust met een paar hoogwaardige drivers die een hoogwaardige geluidskwaliteit in de middentonen moeten garanderen. De bass reflex-poort moet volgens Pioneer zorgen voor een hoogwaardige weergave van krachtige bassen. De nieuwe speakers zijn compatibel met zowat elk bluetoothapparaat, maar ook via de 3.5 mm AUX-ingang kun je muziek afspelen die op een extern toestel staat. Het nieuwe assortiment draadloze luidsprekers van Pioneer bestaat uit drie modellen:

Pioneer XW-BTS5

De XW-BTS5 is in twee houten behuizingen ingebouwd en is ideaal voor een woonkamer, thuiskantoor of slaapkamer. De 25mm ‘soft dome’-tweeters met een Neodymium-magneet, de 10cm woofers en de bass reflex-poort moeten volgens de fabrikant een vol hifi-geluid garanderen. De luidsprekers leveren een totaal uitgangsvermogen van 50 Watt en zijn in het zwart en het wit verkrijgbaar.

Pioneer XW-BTS3

De XW-BTS3 met een ingebouwd dockingstation voor een iPod/iPhone is gemaakt van echt hout. Uit de bass reflex-poort moet zorgen voor diepe bastonen en de dubbele 7.5cm luidsprekers moeten een vol en rijk geluid garanderen. Deze ‘full-range’ luidsprekers zijn bekleed met een hoogwaardige stof en de afgeronde behuizing met een accent in aluminium elimineert ongewenste resonanties en zorgt zo voor stevige, onvervormde bastonen. De XW-BTS3 levert in totaal 30 Watt aan vermogen en is uitgerust met een video-uitgang en een afstandsbediening. Dit model is eveneens verkrijgbaar in het zwart en het wit.

Pioneer-XW-BTS3

Pioneer XW-BTS1

In de compacte XW-BTS1, de kleinste luidspreker van de reeks, zijn twee 5cm luidsprekers en een bass reflex-poort ingebouwd. Dit model kreeg dezelfde look als de XW-BTS3, alleen zitten aan de bovenkant subtiele drukknoppen in plaats van een dockingstation. Ook deze slanke luidspreker is in het zwart en het wit verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid

De XW-BTS1 heeft een adviesprijs van 89 euro meegekregen. De XW-BTS3 gaat 139 euro kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.