Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuw: Een overzicht van alle home cinema producten voor 2013

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2013, 16:55 Categorie3D

We hebben tijdens CES 2013 een hoop nieuwe home cinema producten voorbij zien komen waarvan een groot deel ook in Nederland zal verschijnen. Toch is nog lang niet alles bekendgemaakt en zullen fabrikanten verspreid over het jaar nieuwe producten lanceren. Daarom hebben we één overzichtspagina in het leven geroepen met alle home cinema producten voor 2013, bestemd voor de Nederlandse markt.

Home cinema overzicht 2013

Naar mate het jaar vordert kan het wat onoverzichtelijk worden wat nu de nieuwste TV’s van elke fabrikant zijn, welke nieuwe Blu-ray spelers er gelanceerd zijn en welke bijpassende home cinema systemen er te koop zijn. Op de pagina Home cinema overzicht 2013 vind je een overzicht van zo goed als alle gelanceerde home cinema producten van de grotere fabrikanten; Samsung, Panasonic, Sony, LG, Toshiba, Sharp en Philips. Via de links op deze pagina vind je wanneer producten in Nederland te koop zijn naast productinformatie ook de laagste prijzen.

Dit overzicht zal gedurende het hele jaar bijgewerkt worden zodra er nieuwe producten verschijnen of zodra fabrikanten de exacte modellen en specificaties voor de Nederlandse markt bekendmaken. Hou de Home cinema overzicht 2013 pagina dit jaar dus goed in de gaten.

Home cinema overzicht 2012

Voor een overzicht van alle in 2012 gelanceerde LCD en plasma TV’s, Blu-ray spelers en home cinema systemen kun je terecht op deze pagina. Let wel; deze pagina wordt niet meer bijgewerkt aangezien deze producten dit jaar grotendeels vervangen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.