Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NAD komt met ‘groene’ T 977 versterker

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2013, 16:38 CategorieReceivers

High-end audiofabrikant NAD heeft vorige week bekendgemaakt dat er tijdens CES 2013, welke volgende week van start gaat, een nieuwe versterker gelanceerd zal worden die nog ‘groener’ moet zijn dan de modellen in de huidige line-up. De NAD T 977 is een 7.1-kanaals versterker met een verbruik van 0.5 Watt in stand-by stand, beschikt over een monobloc modulaire constructie en is uitgerust met een Klasse A input circuit.

De NAD T 977 versterker is een van de topmodellen voor dit jaar en biedt een vermogen van 140 Watt per kanaal bij een weerstand van 4 Ohm of 8 Ohm. Verder is de versterker uitgerust met een frequentiebereik van 20Hz tot 20KHz, minder dan 0,03 procent harmonische vervorming, een high-end Holmgren transformator en de NAD PowerDrive technologie voor extra vermogen. Het design is verstevigd om ongewenste trillingen te voorkomen en de ingebouwde ventilator beschikt over een signaal tracker die ongewenste geluiden tijdens stille momenten voorkomt.

De nieuwe versterker wordt begin van dit jaar nog in de VS verwacht voor een adviesprijs van 2.799 dollar. Wanneer het model naar Nederland komt en voor welke prijs is nog niet bekend.

Via: Whathifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.