Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert 3D Orchestra draadloos home cinema speaker systeem

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2013, 11:46 CategorieHome cinema sets

Loewe heeft deze week niet alleen haar nieuwe Individual Smart TV serie op de markt gebracht, het bedrijf lanceert ook een nieuw draadloos home cinema speaker systeem. De Loewe 3D Orchestra werd tijdens ISA 2013 in Amsterdam officieel onthuld en komt in een 3.1, 5.1 of 7.1 pakket met actieve, draadloze, cilindrische speakers die geluid naar boven en onderen sturen.

Loewe 3D Orchestra

Het idee achter de Loewe 3D Orchestra is een 360 graden geluid dat moet zorgen voor een indrukwekkende filmervaring. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de muren van een kamer en andere oppervlakken dor geluid kunnen reflecteren. De ‘sweet spot’, de plek waar de audioweergave optimaal is, zou op deze manier veel groter gemaakt kunnen worden en tegelijkertijd kunnen de speakers flexibeler in de ruimte geplaatst worden.

Loewe-Orchestra-3D-2

Zoals gezegd komt het systeem in een 3.1 versie met drie speakers en een subwoofer, een 5.1 versie met vijf satelliet speaker en een subwoofer, en zelfs een 7.1 variant met zeven speakers en een subwoofer. Elk systeem kan automatisch gekalibreerd worden voor een optimale audioweergave. Zoals we van Loewe gewend zijn is ook de 3D Orchestra weer een premium product met een elegante afwerking en hoogwaardige bouwkwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

Loewe brengt het systeem in maart in verschillende kleuren op de markt. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.