Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe brengt nieuwe Individual TV serie op de markt

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2013, 18:42 Categorie3D

Loewe heeft zijn nieuwe Individual TV serie op de markt gebracht. Deze Smart TV’s, welke afgelopen zomer tijdens IFA 2012 gepresenteerd werden, zijn unieke door het feit dat de gebruiker de TV compleet naar eigen wens aan kan passen. De keuzes uit onder andere kleuren, formaten, geluidsopties en opstellingen maken meer dan een miljoen combinatiemogelijkheden zodat de Individual in alle interieurs geïntegreerd kan worden.

Loewe Individual

Het design van de nieuwe Loewe Individual maakt gebruik van aluminium, glas en chroom voor een hoogwaardige uitstraling. Verder beschikken de TV’s over een slanke behuizing (Slim Frame Design) en een filterglasscherm dat een hoog contrast en diepe zwartwaarden moet verzorgen. In uitgeschakelde toestand geeft dit contrastfilterscherm, dat de omtrek van de televisie volledig beslaat, de TV een homogeen uiterlijk. Een motorische draaifunctie plaatst de televisie met de afstandsbediening altijd in de juiste positie. De Loewe TV’s worden in de kleuren Wit Hoogglans, Aluminium Zwart, Aluminium Zilver en nu ook in Aluminium Titaan geleverd.

Alle Loewe Individual modellen zijn uitgerust met een Full HD LCD paneel, Edge Lit LED achtergrondverlichting, een 400Hz techniek, 3D weergave, 2D naar 3D conversie, Loewe Assist Media, diverse Smart TV mogelijkheden en een geïntegreerde hardeschijfrecorder. Ook kunnen de TV’s uitgerust worden met de optioneel monteerbare Individual Stereo Speaker die beschikt over acht geïntegreerde luidsprekers, goed voor een muziekvermogen van 2×40 Watt.

Lees meer over de nieuwe Loeuwe Individual serie.

Prijs en beschikbaarheid

De Loewe Individual is verkrijgbaar vanaf 3.799 euro in een 40 inch uitvoering, vanaf 4.799 euro voor het 46 inch model en vanaf 5.799 euro voor de 55 inch versie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.