Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG presenteert Ultra Wide IPS monitor en Touch 10 IPS monitor

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2013, 12:16 CategorieLcd en led tv's

LG zal tijdens CES 2013, welke volgende week van start gaat, twee nieuwe monitoren presenteren; de Ultra Wide IPS monitor en de Touch 10 IPS monitor. De Ultra Wide IPS monitor (EA93) is ’s werelds eerste 21:9 IPS monitor en reeds in Nederland en België verkrijgbaar. De Touch 10 IPS monitor (ET83) wordt bediend net als een smartphone of tablet – met 10 vingers.

LG Ultra Wide IPS monitor

Via de 4-split-screen functie kan met de LG Ultra Wide IPS monitor op meerdere split-schermen tegelijk worden gewerkt. Zo kan je met de IPS Ultra Wide monitor terwijl je aan het werk bent op het zelfde moment je e-mail, Twitter en Facebook in de gaten houden, zónder dat je de verschillende schermen steeds hoeft weg te klikken.

LG-Touch-10-IPS-monitor

LG Touch 10 IPS monitor

Waar je bij conventionele touchscreens slechts met twee vingers kan slepen en scrollen, bedien je de 23 inch Touch 10 IPS-monitor (EA83) van LG met tien vingers tegelijkertijd. De Touch 10 technologie zorgt voor een optimale Windows 8 gebruikerservaring en geeft daarnaast smartphone en tablet gebruikers de vertrouwdheid en comfort die ze gewend zijn.

De LG IPS Ultra Wide monitor (EA93) is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro. De LG IPS Touch 10 monitor (ET83) is vanaf februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 509 euro. Beide modellen worden tijdens de Consumer Electronics Show 2013 officieel gepresenteerd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.