Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert nieuwe 55 inch en 65 inch Ultra HD TV’s

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2013, 13:25 Categorie3D

Begin vorig jaar lanceerde LG haar eerste 4K Ultra HD TV in de vorm van de 84LM960V, welke inmiddels ook in Nederland te koop is voor een prijs van 14.999 euro. Dit 84 inch model wordt dit jaar vergezeld door een 65 inch en een 55 inch variant. Net als Toshiba kiest LG er dus voor om Ultra HD in meerdere schermformaten beschikbaar te stellen.

LG 4K Ultra HD TV’s

De nieuwe varianten bieden dezelfde 4K Ultra HD resolutie als het 84 inch model, wat neerkomt op 3.840 bij 2.160 pixels. Verder zijn de nieuwe modellen uitgerust met passieve 3D weergave en passieve 3D brillen, de Resolution Upscaler Plus functie voor het opschalen van HD of SD materiaal naar een 4K of HD resolutie, LG’s Smart TV platform met ingebouwde web browser, een ingebouwde Wifi module en een slank design zoals we inmiddels van LG gewend zijn. Ook zijn de TV’s uitgerust met een 2.2-kanaals speakersysteem dat moet zorgen voor een optimale audioweergave.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de 65 inch en 55 inch Ultra HD TV’s van LG op de Nederlandse markt verschijnen en voor welke prijs is nog niet bekend. Op dit moment kun je al wel naar de winkel voor de 84 inch variant die 14.999 euro kost.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.