Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cambridge Audio lanceert Azur 752BD Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2013, 19:29 Categorie3D

Deze week zijn er door verschillende nieuwe Blu-ray spelers geïntroduceerd door nagenoeg alle grote audio- en videofabrikanten. Maar, als je op zoek bent naar een echte high-end speler voor een optimale weergave van video en audio dan kom je al snel bij merken als Cambridge Audio uit. Het bedrijf heeft deze week de nieuwe Azur 752BD Blu-ray speler gepresenteerd.

Cambridge Audio Azur 752BD Blu-ray speler

De Azur 752BD Blu-ray speler is volgens het bedrijf een multifunctioneel en flexibel apparaat. Zo is het niet alleen mogelijk om Blu-ray films in hoge kwaliteit weer te geven, je kunt ook DVD’s, Super Audio CD’s en normale CD’s afspelen. Daarnaast biedt de speler ondersteuning voor een groot aantal digitale audio- en videobestanden en kun je video’s streamen via onder meer YouTube. De speler beschikt ook over de mogelijkheid media weer te geven vanaf een memorystick of een mobiel apparaat als een tablet of smartphone.

Verder is de Azur 752BD Blu-ray speler uitgerust met ondersteuning voor 3D Blu-ray films en kun je 2D content middels de Marvell Qdeo videoprocessor laten opschalen naar de derde dimensie. Ook is het mogelijk om HD materiaal te laten opschalen naar de hoge 4K Ultra HD resolutie alleen is hiervoor natuurlijk wel een compatibel display vereist. De Blu-ray speler kan zonder problemen de nieuwste HD audioformaten weergeven en beschikt over vijf Wolfson audio DAC’s die hoge kwaliteit 24-bit/192kHz audio weer kunnen geven.

Qua aansluitingen beschikt de Blu-ray speler onder meer twee HDMI uitgangen met ARC ondersteuning, twee HDMI inputs waarvan één met MHL ondersteuning, 7.1-kanaals analoge audio uitgangen en digitale aansluitingen voor audio.

Prijs en beschikbaarheid

De Cambridge Audio Azur 752BD is te koop voor een prijs van 1299,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.