Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Beats introduceert de ‘Pill’: Draadloze Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2013, 15:24 CategorieLuidsprekers

De ‘Pill’ is de nieuwe draadloze Bluetooth luidspreker van Beats Audio en moet volgens het bedrijf niet alleen ideaal zijn voor het luisteren naar muziek, ook kun je er de telefoon mee aannemen en draadloos gesprekken voeren. Het kleine formaat en het lichte gewicht zouden de speaker zeer mobiel maken waardoor deze overal te plaatsen is.

Je kunt de draadloze Pill speaker koppelen met onder meer je smartphone, tablet of laptop. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een apparaat dat Bluetooth communicatie ondersteunt. Vervolgens is het eenvoudig om muziek richting de speaker, welke niet op het lichtnet aangesloten hoeft te worden, te streamen. Daarnaast kun je een smartphone aan de speaker koppelen en telefoongesprekken doorschakelen zodat je via de speaker kunt praten. Er zit namelijk ook een microfoon in.

Met de speaker wordt ook een karabijnhaak haak meegeleverd zodat het draagtasje gemakkelijk aan je rugtas kunt bevestigen. De Beats Pill is nu leverbaar in de kleuren zwart, wit en rood en verkrijgbaar bij de geautoriseerde Beats dealer voor een prijs van 203,31 euro.

In de doos:

  • Pill Portable Stereo luidspreker met Bluetooth
  • 1,5m audiokabel (3,5mm mini-jack naar 3,5mm mini-jack)
  • USB 2.0 laad/datakabel
  • Draagtas met karabijnhaak
  • USB lichtnetadapter

Overige gegevens:

  • Gewicht 310 gram
  • Hoogte 45,7 mm
  • Lengte 190 mm
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.