Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio Pro lanceert Allroom Air One speaker met AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2013, 15:27 CategorieLuidsprekers

Audio Pro lanceert een nieuwe speaker in de vorm van de Allroom Air One. Deze actieve en draadloze luidspreker kan gebruikt worden om draadloos content vanaf een PC, Mac, iPhone, iPad of iPod Touch weer te geven middels Apple’s AirPlay standaard. Ook is het mogelijk muziek te streamen vanaf een Android smartphone of tablet.

Audio Pro Allroom Air One

In de Allroom Air One is de nieuwste Airplay technologie (3e generatie) aanwezig, waardoor het zelfs mogelijk is rechtstreeks draadloos af te spelen zonder een draadloos thuisnetwerk. De luidspreker creëert zelf een draadloze verbinding met een iOS/Android apparaat wat handig is wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent en er geen draadloos netwerk in de buurt is. Airplay streamt de muziek in een ongecomprimeerde Apple Lossless kwaliteit, wat betekent dat de kwaliteit van de muziek behouden blijft.

De speaker is bekleed met leer, voorzien van contrasterende stiksels. De speaker is aanwezig in de kamer maar volgens de fabrikant zonder te technologisch te zijn. Daarbij moet het geluid van Allroom Air One volgens Audio Pro indrukwekkend zijn. Met de ervaring van Audio Pro om een kleine behuizing te maken waar een groots geluid met een diepe bas te maken, vormt de Allroom Air One daarop geen uitzondering.

Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen diverse functies uitgevoerd worden zoals volume-regeling, volgende/vorige track en afspelen/pauze. De Allroom Air One heeft tevens 3 verschillende source inputs, Airplay optische input en een 3,5 mm line input. De bronkeuze kan aangestuurd worden via de afstandsbediening. De Allroom Air One is eenvoudig aan te sluiten op een Audio Pro Draadloos Netwerk met de RX100 draadloze dongel.

Prijs en beschikbaarheid

De Audio Pro Allroom Air One is te koop voor een prijs van 675 euro inclusief BTW.

Features Allroom Air One

 • Basreflexbehuizing, stereo vanuit één speaker
 • 2 x 2” tweeter, 2 x 4,5” woofer
 • 100W (4 x 25W) klasse D versterker
 • Digital crossovers
 • Inputs: Apple Airplay, Optical digital, 3,5 mm line in, USB power supply voor RX100 dongel
 • Outputs: Subwoofer out
 • Werkt met PC, MAC, iPhone, iOS en Android apparaten
 • Afmetingen: 195 x 310 x 185 mm (h x b x d)
 • Delen:

Reacties

 1. ipshone
  04 december, 2013 om 18:54

  Your means of describing everything in this paragraph is truly pleasant, every one be able to simply
  understand it, Thanks a lot.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.