Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo komt in 2013 met een app voor de Xbox 360

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 18:12 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf werkt aan de ontwikkeling van een TV App voor Microsoft’s Xbox LIVE dienst. De applicatie moet in de loop van 2013 gelanceerd worden. Volgens Ziggo willen steeds meer klanten zelf bepalen op welke manier ze de diensten van het bedrijf gebruiken en daarom ligt de ontwikkeling van een app voor Xbox 360 voor de hand.

Ziggo Xbox 360 App

De Ziggo Xbox 360 App zal in grote lijnen qua vorm en functionaliteit overeenkomen met de Ziggo TV App voor iOS en Android. De applicatie zal met een simpele handbeweging te bedienen zijn via Kinect. Ook bediening middels de controller is mogelijk. Met de app hebben Xbox 360 gebruikers die abonnee zijn van Ziggo straks de beschikking over een compleet zenderoverzicht, een programmagids en de mogelijkheid om via de Xbox 360 live TV te kunnen kijken. Later wordt hier ook Video On Demand aan toegevoegd. De hoeveelheid zenders die je live kunt bekijken is afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Verder moet je geabonneerd zijn op Xbox LIVE Gold.

Meerdere diensten

Eind vorige maand werd bekend dat ook populaire diensten als RTL XL, Eredivisie Live en Pathé Thuis naar de Xbox 360 komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.