Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video on Demand films en series voor tijdens de koude wintermaanden

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2012, 12:54 CategorieDigitale tv

De winter staat voor de deur en dat merken we al door de steeds kouder en donker wordende dagen. Tijdens de kille winteravonden is het natuurlijk gezellig om tijd met de familie door te brengen maar je kunt ook gezellig voor de TV kruipen en een van de nieuwe video on demand films of series kijken of, wanneer je een 3D TV hebt, een van de beste 3D Blu-ray films kijken.

Video on Demand

Met Video on Demand heb je niet alleen altijd een virtuele videotheek met films en series in huis, maar kun je tijdens het kijken van een serie ook de vaart erin houden. Normaal gesproken moet je na de aftiteling weer een hele week wachten voor het vervolg, maar met Video on Demand kun je met één druk op de knop een heel seizoen achter elkaar kijken. Zonder reclameblokken en andere onderbrekingen. En je kunt pauzeren wanneer jij dat wil. Bij Video on Demand komen alle films bovendien uit via het zogeheten ‘day-and-date’- principe. Dat houdt in dat zodra een film op dvd verschijnt, deze dezelfde dag ook thuis On Demand beschikbaar is.

Het gaat hard met Video on Demand: in nog geen anderhalf jaar tijd is het aantal Video on Demand kijkers meer dan verdubbeld naar 1,5 miljoen Nederlandse huishoudens. Tijdens de feestdagen worden er bovendien twee keer zo veel films en series On Demand gehuurd dan normaal. Gebruikers krijgen via aanbieders zoals KPN, UPC en Ziggo toegang tot de allernieuwste films, oudere blockbusters, TV series, kinderprogramma’s en andere gemiste uitzendingen.

De 10 populairste films On Demand

 • The Amazing Spider-Man
 • Intouchables
 • 21 Jump Street
 • Snow White and the Huntsman
 • Magic Mike
 • Bennie Stout
 • Safe
 • The Dictator
 • Prometheus
 • Chernobyl Diaries                                    

De 10 populairste series On Demand

 • Mad Men
 • The Killing
 • GTST 
 • The Big Bang Theory
 • SpangaS
 • The Bridge
 • Grey’s Anatomy
 • Antimafia
 • The Walking Dead
 • Dexter
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.