Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC gaat HBO kanalen aanbieden voor 15 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2012, 15:38 CategorieDigitale tv

UPC gaat vanaf morgen drie kanalen van de Amerikaanse zender HBO aan haar aanbod toevoegen. Hiermee krijgen abonnees van UPC toegang tot populaire series als Boardwalk Empire, The Sopranos en Parade’s End. Voor 15 euro in de maand krijg je als abonnee de beschikking over drie reclamevrije 24-uurs HD kanalen en volgend jaar ook de HBO GO dienst.

HBO bij UPC

Klanten van UPC kunnen vanaf morgen het HBO aanbod, met Nederlandse ondertiteling, aan hun pakket toevoegen. De zenders HBO HD, HBO2 HD en HBO3 HD zijn te zien op de kanalen 150, 151, 152. Klanten met UPC Digitale TV, zonder HD mediabox, ontvangen HBO op de kanalen 153, 154 en 155. Daarnaast krijgen alle HBO abonnees toegang tot HBO On Demand waarmee je op elk gewenst moment toegang hebt tot een uitgebreid aanbod aan series, films en documentaires.

HBO GO

UPC is niet de enige die HBO aanbiedt via de digitale TV pakketten. De kabelprovider is zelfs als een van de laatste providers de samenwerking aangegaan. Eerder maakten onder meer KPN en Ziggo al bekend HBO aan te gaan bieden. Bij deze bedrijven is het ook al mogelijk de HBO GO dienst te gebruiken waarmee je content van de zenders op je tablet of smartphone kunt bekijken. UPC geeft aan dat deze dienst in de eerste helft van 2013 zal verschijnen.

Abonnees mogen originele HBO-producties vaak binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Nederland verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.