Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

SBS Gemist app beschikbaar voor Samsung Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2012, 0:52 CategorieSmart tv's

Als je op zoek bent naar de beste Smart TV dan kom je al snel uit op een van de Samsung LCD of plasma TV’s. De Koreaanse fabrikant heeft niet alleen een goed vormgegeven platform maar biedt ook een zeer uitgebreid aanbod van lokale applicaties. Zo biedt Samsung al apps voor video on demand diensten als Pathé Thuis en Ximon, en is sinds oktober ook de Uitzending Gemist app beschikbaar.

SBS Gemist en RTL XL

Deze week het Samsung een nieuwe app aan het assortiment toegevoegd in de vorm van SBS Gemist. Hiermee zijn veel van de programma’s op SBS6, Net5 en Veronica terug te kijken op het moment dat jij het wilt. De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Samsung Apps bibliotheek wanneer je de beschikking hebt over een Samsung 2012 Smart TV. Binnenkort kun je overigens ook de RTL XL applicatie verwachten zodat het assortiment van Gemist apps compleet is.

CES 2013

Op 8 januari gaat de Consumer Electronics Show 2013 van start in Las Vegas en zal Samsung nieuwe hardware en software presenteren. Eerder deze week toonde de Koreaanse fabrikant al een aantal foto’s van een nieuw vormgegeven Smart TV platform waarbij een simpel design en gebruiksgemak een belangrijke rol spelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.