Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung toont teaser voor nieuwe TV met innovatief design

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2012, 11:33 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft de afgelopen week al twee teasers getoond waaruit we kunnen halen dat de TV’s tijdens CES 2013 centraal zullen staan. Zo zagen we afbeeldingen van het nieuw vormgegeven Smart TV platform voorbij komen en publiceerde de Koreaanse fabrikant een video waarin duidelijk gemaakt werd dat we nieuwe high-end TV’s kunnen verwachten. Vandaag heeft Samsung een afbeelding gepubliceerd waarin een nieuw design getoond wordt.

In een artikel op Samsung’s eigen blog, Samsung Tomorrow, toont het bedrijf een afbeelding van wat lijkt op een transparante TV in portrait (verticale) modus. In de beschrijving wordt gesproken over een “een innovatie op het gebied van TV design is aanstaande, met een nieuw vorm en een tijdloos design”. Verdere details ontbreken nog maar het lijkt om een prototype transparante TV te gaan waarvan Samsung er de afgelopen jaren al een aantal toonde.

De verwachting is dat Samsung tijdens CES 2013 veel meer nieuwe technieken en producten toont, waaronder een vernieuwde OLED TV en een 110 inch Ultra HD TV. Daarbij worden de ‘normale’ LCD en plasma TV series vanzelfsprekend weer vernieuwd. De persconferentie van Samsung staat gepland op 7 januari en dan zullen we ook meer te weten komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.