Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung toont teaser video voor presentatie nieuwe TV tijdens CES 2013

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2012, 11:07 CategorieLcd en led tv's

We hebben het al een aantal keer aangegeven maar Samsung is heel wat van plan tijdens CES 2013. De Koreaanse fabrikant gaat weer een hoop nieuwe producten aankondigen en de TV zal daarin weer centraal staan. Vorige week toonde Samsung al een aantal foto’s waarin de nieuwe interface van het Smart TV platform getoond werd en vandaag heeft de fabrikant een teaser video verspreid.

Samsung CES 2013 teaser

Wat Samsung ons met onderstaande video wil vertellen is niet helemaal duidelijk, maar dat er iets nieuws op het gebied van TV aan staat te komen is zeker. In de video wordt op een grappige manier duidelijk gemaakt dat je de presentatie van de nieuwe TV niet mag missen. Waarschijnlijk zal dit model ook voorzien zijn van de nieuwe Smart TV interface, een nog slanker design met een dunner frame hebben en natuurlijk verbeteringen bevatten op het gebied van beeldkwaliteit.

De verwachting is dat Samsung tijdens CES 2013, welke op 8 januari van start gaat, haar dit jaar gepresenteerde Super OLED TV nogmaals zal tonen en daarnaast een aantal Ultra HD LCD TV’s presenteert. Lees verder voor alles wat we verwachten tijdens CES 2013 op het gebied van home cinema.

Via: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.