Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Samsung presenteert 110 inch Ultra HD TV tijdens CES 2013’

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 18:55 CategorieLcd en led tv's

2012 zit er al bijna weer op en dus kunnen we vooruit gaan blikken naar 2013. Het jaar begint volgende maand meteen goed met de CES 2013 beurs in Las Vegas. Hier presenteren alle grote fabrikanten elk jaar hun nieuwste producten en technieken. Een van de technieken waar we veel van verwachten is Ultra HD en Samsung zou dit groots willen aanpakken.

Samsung’s Ultra HD TV

We hebben dit jaar al heel wat Ultra HD TV’s voorbij zien komen waarvan het merendeel begin volgend jaar te koop zal zijn, al is het tegen belachelijk hoge prijzen. Ook is het merendeel van deze TV’s uitgerust met een 84 inch LCD paneel. Samsung zou het volgens de bronnen van MK News grootser willen aanpakken met een Ultra HD TV die een formaat van maar liefst 110 inch heeft. Mocht dit verhaal kloppen dan lijkt het me sterk dat dit model voor massaproductie bedoeld is, zeker gezien de minimaal 15.000 euro die je voor een 84 inch model moet gaan betalen.

CES 2013

Samsung zelf heeft nog niks officieel bevestigd dus het is afwachten tot de tweede week van januari wanneer CES 2013 plaatsvindt. Samsung zal tijdens CES 2013 natuurlijk ook weer van zich doen spreken op het gebied van OLED. We hebben Samsung’s 55 inch Super OLED TV namelijk nog steeds niet officieel op de markt zien verschijnen.

Tijdens CES 2013 lees je natuurlijk al het home cinema nieuws meteen bij ons.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.