Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer rust draadloze luidsprekers uit met internetradio (vTuner)

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2012, 16:14 CategorieLuidsprekers

Pioneer heeft afgelopen zomer een aantal draadloze luidsprekersystemen gelanceerd met een hoop mogelijkheden voor het afspelen en streamen van muziek. De fabrikant voegt daar nu een extra mogelijkheid aan toe met vTuner internetradio. Dankzij deze internetradioservice krijgen gebruikers toegang tot duizenden internetradiostations van overal ter wereld.

Firmware update

Via een firmware-update beschikken de drie draadloze luidsprekermodellen (XW-SMA4, XW-SMA3 en XW-SMA1) voortaan stuk voor stuk over vTuner Internet Radio. Met de gratis Pioneer ControlApp, die beschikbaar is voor Apple iOS en voor Android, kun je vTuner ook bedienen.

Pioneer draadloze luidsprekers

Elk model beschikt over AirPlay, DLNA en ingebouwde Wi-Fi. Alle systemen ondersteunen Wireless Direct, waardoor je jouw muziek zowat overal en op elk moment naar de luidsprekers kunt streamen, zelfs zonder een draadloze router.

XW-SMA1 – Uitgerust met dubbele 3 inchluidsprekers en een ‘soft dome’-tweeter van 26 mm. Daarnaast beschikt de speaker over een getunede basreflexpoort voor een betere basrespons. Verkrijgbaar in zwart en wit. Dit model heeft een adviesprijs van 249 euro.

XW-SMA3 – Dit model maakt gebruik van dezelfde audiocomponenten als de XW-SMA1 en is bovendien uitgerust met een oplaadbare lithium-ionbatterij en is spatwatervast. De batterij garandeert tot zes uur luisterplezier. Verkrijgbaar in zwart en wit. dit model heeft een adviesprijs van 329 euro.

XW-SMA4 – Uitgerust met vijf luidsprekers, waaronder dubbele 7.5cm luidsprekers, een speciale 10cm subwoofer en dubbele ‘soft dome’-tweeters van 26 mm. Dit model heeft een adviesprijs van 379 euro.

Beschikbaarheid

De vTuner firmware-update is nu beschikbaar op de website van Pioneer. De gratis Pioneer ControlApp is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.