Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziek van je smartphone of tablet beluisteren via je Hifi speakers

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2012, 13:26 CategorieAccessoires

Vandaag de dag luisteren veel mnsen naar muziek via on demand streaming muziekdiensten als Deezer, Grooveshark, Rara.com, Music Unlimited, Spotify of bijvoorbeeld Ziggo. Of je kiest uit één van de vele internet muziekzenders die volledig zijn afgestemd op een bepaald genre muziek. Daarnaast hebben we vaak muziek op onze smartphone of tablet staan.

Speakerdocks

De kwaliteit van de speakers in je smartphone of tablet is vaak beperkt. Veel mensen hebben daarom een oplossing gezocht in zogenaamde speakerdocks. Hiermee speel je de muziek van je telefoon af via (vaak) goede speakers. Het nadeel hiervan is echter dat je je telefoon in het dock moet zetten en dus iedere keer daar naartoe moet lopen wanneer je van liedje wilt veranderen óf wanneer je gebeld wordt.

Streaming

Marmitek heeft hiervoor meerdere oplossingen. Iedere smartphone en tablet is tegenwoordig uitgerust met een goede Bluetooth zender, geschikt om muziek in hoogwaardige kwaliteit te streamen. Marmitek heeft twee kleine kastjes op de markt gebracht die de muziek uit de lucht halen en via de speakers van je Hifi installatie afspelen; zogenaamde Bluetooth muziekontvangers.

Marmitek BoomBoom 75 en BoomBoom 90

Vorig jaar heeft Marmitek de BoomBoom 75 op de markt gebracht. Deze Bluetooth muziekontvanger met ingebouwde accu is beschikbaar voor 35,95 euro.Vandaag introduceert Marmitek de BoomBoom 90. Dit is een High end aptX Bluetooth muziekontvanger. Dat deze aptX ondersteunt betekent dat hij de nieuwste, meest hoogwaardige Bluetooth techniek om muziek te streamen ondersteunt. Daarnaast is de BoomBoom 90 voorzien zowel een analoge als een digitale audio uitgang. Wanneer je de digitale (Toslink) uitgang gebruikt blijft de geluidskwaliteit nog beter behouden.

De BoomBoom 90 heeft een adviesprijs van 69,95.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.