Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG onthult Cinematic ‘Hecto’ laser TV

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2012, 13:49 CategorieProjectors

LG kondigt deze maand al heel wat nieuwe producten aan die we pas tijdens CES 2013 mogen aanschouwen. Nadat vorige week nieuwe Google TV modellen aangekondigd werden heeft de Koreaanse fabrikant vandaag een nogal apart product aangekondigd. De Cinematic ‘Hecto’ Laser TV is namelijk een combinatie van een projector en een TV van maximaal 100 inch.

LG Cinematic ‘Hecto’ Laser TV

Het projector gedeelte van de ‘Hecto’ kan op een afstand van 56 centimeter een beeld van maar liefst 100 inch in Full HD resolutie weergeven. Er wordt zelfs een scherm meegeleverd waarop het beeld geprojecteerd kan worden. Je kunt het apparaat ook als alles-in-één home cinema systeem gebruiken aangezien deze geleverd wordt met een digitale tuner, 10 Watt speakers drie HDMI ingangen, een RS-232 poort en LG’s Smart TV platform. Dit alles kan bediend worden middels de nieuwe Magic Remote van LG.

De projector is ontworpen volgens LG’s ‘Dynamic Arc Design’ principe, kan een beeld met een 1.000.000:1 contrastratio weergeven, beschikt over WiDi en Miracast ondersteuning en is uitgerust met en lasersysteem dat 25.000 mee moet gaan zonder dat je deze hoeft te vervangen. Wanneer de Cinematic ‘Hecto’ Laser TV op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Via: HDGuru

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.