Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste Panasonic 2013 plasma TV (S60 serie) gelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2012, 12:28 CategoriePlasma tv's

Het is bijna januari en dat houdt in dat we ons kunnen gaan opmaken voor een interessante Consumer Electronics Show in Las Vegas. Tijdens deze beurs zullen alle grotere fabrikanten hun nieuwe LCD en plasma TV series aankondigden. Ook Panasonic is van de partij maar wat de fabrikant precies gaat presenteren is nog onduidelijk. Deze week is mogelijk wel het eerste plasma model uit de 2013 reeks gespot.

Panasonic S60 serie

Op de website van Panasonic is deze week de TC-P65S60 plasma TV gespot. Dit model beschikt over een 65 inch display en is volgens HDTVtest uitgerust met een 1080p Full HD Display, een 600Hz beeldtechniek, een ingebouwde Wifi module voor draadloos internet en toegang tot het Viera Connect Smart TV platform van Panasonic. Ook zou de TV beschikken over een zogenaamde Touch-Pen feature maar wat dit exact inhoudt is nog onduidelijk.

De plasma TV zou niet over 3D weergave beschikken en dus waarschijnlijk tot een van de lagere series behoren. Kijkend naar de modellen die dit jaar gepresenteerd zijn  hebben de high-end serie de letter ‘T’ in de naam wat de 3D weergave aanduidt.

Prijs en beschikbaarheid

De S60 serie zal samen met een groot aantal andere series tijdens CES 2013 officieel gepresenteerd worden. Een prijs en lanceerdatum zijn dan ook nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.