Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins ontwikkelt audiosysteem voor de Maserati Quattroporte

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2012, 13:42 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins heeft een nieuw, 15-delig audiosysteem voor de nieuwe Maserati Quattroporte ontwikkeld, welke volgens de fabrikant perfect past bij het nieuwe vlaggenschip. Dit premium audiosysteem komt volgens Bowers & Wilkins voort uit de jarenlange expertise en kennis van op audio gebied en is vanaf januari beschikbaar in de nieuwste versie van de Maserati Quattroporte.

De volledig nieuwe Maserati Quattroporte zal worden onthuld op 14 januari 2013 tijdens de Detroit Motor Show. Hier zullen bezoekers in primeur de kans hebben om het Bowers & Wilkins audiosysteem te ervaren.

Het premium surround systeem combineert Bowers & Wilkins’ expertise met de nieuwste technologieën en materialen en moet de audioprestaties in de Quattroporte tot ongekende hoogte tillen. Aluminium tweeters, Kevlar midrange units en Rohacell woofers zijn componenten die ook gebruikt worden in de high-end luidsprekers uit de Bowers & Wilkins range. Dankzij de intensieve samenwerking met Maserati is elk detail van het surround audio systeem specifiek ontworpen en akoestisch geoptimaliseerd voor de Maserati Quattroporte.

Quattroporte-Bowers-&-Wilkins-2

Het Bowers & Wilkins audio systeem bestaande uit 15 luidsprekers wordt aangestuurd door een HARMAN DSP versterker. Deze versterker heeft QuantumLogic surround technologie die de inzittenden de ervaring geeft op het podium van een concert te staan of juist op afstand te genieten in het publiek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.