Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert SoundDock III met lightning connector voor iPhone 5

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 18:28 CategorieLuidsprekers

Met de introductie van de Apple iPhone 5 brak Apple met de alom bekende 30-pin connector en daarom moeste fabrikanten van accessoires als docking speakers opnieuw aan de slag. Eerder deze maand bracht Philips al een aantal docks voor de iPhone 5 op de markt en vandaag is het de beurt aan Bose. Het bedrijf lanceert de SoundDock III voor de Apple iPhone 5.

Bose SoundDock III

De SoundDock III speaker is geschikt voor alle iPhone en iPod modellen die beschikken over de nieuwe lightning connector en de aansluiting is qua uiterlijk het enige dat veranderd is ten opzichte van zijn voorgangers. De speaker beschikt nog steeds over het exclusieve  akoestische ontwerp van Bose en wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee het systeem en de basisfuncties van een iPhone of iPod bediend kunnen worden. Helaas beschikt de speaker niet over AirPlay.

Zodra een iPhone of iPod in het dock geplaatst is wordt deze automatisch opgeladen. Op het dock is ook andere apparatuur aan te sluiten middels de aux-ingang.

Prijs en beschikbaarheid

Het Bose SoundDock III is inmiddels te koop via de website van Bose voor een prijs van 259,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.