Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verlanglijstje tip: Teufel geeft 5 tot 10 procent korting op alles

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2012, 19:03 CategorieActies

Het is bijna december en dat betekent dat de verlanglijstjes weer gemaakt kunnen worden. Waarom zet je er deze keer geen mooi setje luidsprekers, een home cinema systeem of een AirPlay luidspreker op? Teufel heeft namelijk twee interessante kortingscodes voor Homecinema Magazine aangemaakt waarmee je tot maximaal 10 procent korting op alles krijgt.

Teufel producten

Teufel, een audiofabrikant uit Berlijn, heeft het afgelopen jaar heel wat interessante producten gelanceerd. Zo kwam de fabrikant met een high-end AirPlay luidspreker voor het streamen van muziek vanaf een PC of iOS apparaat, een compleet alles-in-één home cinema systeem met compacte speakers, vernieuwde high-end Ultima stereo speakers, en zelfs een soundbar met THX certificering voor een optimaal geluid bij je flatscreen TV.

Teufel heeft speciaal voor bezoekers van Homecinema Magazine ene tweetal kortingscodes aangemaakt waarmee je van nu tot aan het einde van december maximaal 10 procent korting krijgt op alle producten in het assortiment. De 10 procent korting wordt gegeven wanneer je meer dan 449,99 euro uitgeeft in de online winkel van Teufel. Hieronder vind je de kortingscodes.

Kortingscodes

HCM_5_TFL12  
5 procent korting op alles

HCM_10_TFL12
10 procent korting vanaf €449,99

Bekijk de website van Teufel voor alle aanbiedingen en producten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.