Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Review: iTeufel Air luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2012, 14:56 CategorieLuidspreker reviews

Audiofabrikant Teufel uit Berlijn presenteerde de iTeufel Air begin dit jaar al maar dat is geen reden om de geavanceerde en high-end luidspreker niet eens van dichtbij te bekijken. De iTeufel Air is uitgerust met Apple’s AirPlay techniek voor het draadloos streamen van muziek en daarom de ideale compagnon voor je Mac of PC met iTunes, iPad, iPhone of iPod.

Er zijn tegenwoordig verschillende technieken om draadloos bestanden uit te wisselen tussen apparaten binnen je thuisnetwerk maar Apple heeft een eigen techniek ontwikkeld met de naam AirPlay. Alle Apple apparaten zijn hiermee uitgerust en kunnen dus communiceren met apparatuur die ook over AirPlay beschikt. De iTeufel Air is een stand-alone speaker die gekoppeld wordt aan je thuisnetwerk en middels AirPlay muziek vanaf je computer of mobiele Apple apparaat kan weergeven.

Review iTeufel Air

Volgens Teufel moet de speaker een high-end Hifi kwaliteit audioweergave bieden, gebruiksvriendelijk zijn en passen in elke kamer. Dat mag overigens ook wel aangezien de speaker een prijskaartje van 499,99 euro heeft. Benieuwd naar mijn ervaringen met de luidspreker? Bekijk dan mijn volledige review van de iTeufel Air die ik gemaakt heb voor onze partnerwebsite TabletsMagazine.nl.

Houd overigens TabletsMagazine.nl in de gaten want begin december geven we een iTeufel Air, plus nog een aantal fraaie producten, weg.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.