Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plex media center app komt naar 2012 Samsung Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2012, 14:34 CategorieSmart tv's

Als je graag al je media tot je beschikking hebt door het hele huis dan is Plex vast geen onbekende naam voor je. Plex is namelijk een media center oplossing waarmee je toegang krijgt tot al je media, waaronder films, series en muziek. De software kan op allerlei apparaten gebruikt worden, waaronder smartphones, tablets, laptops, desktop TV’s en Smart TV’s.

Plex media center

De Plex media center applicatie is al enige tijd te downloaden op Smart TV’s van onder meer LG en de 2010 en 2011 Smart TV modellen van Samsung. Vanaf volgende maand is het echter ook mogelijk de Plex applicatie te downloaden op 2012 Samsung Smart TV’s die toegang hebben tot de Smart Hub. De Plex applicatie ziet er indrukwekkend uit en biedt daarnaast ook nog brede ondersteuning voor diverse bestandsformaten. Zo is er native ondersteuning voor externe SRT ondertiteling en is er ondersteuning voor de weergave van 3D materiaal.

Beschikbaarheid

De Plex applicatie voor Samsung Smart TV’s die in 2012 gelanceerd zijn zal begin december gratis gedownload kunnen worden via de Samsung Smart Hub. Het kan even duren voordat de app zichtbaar is aangezien deze per regio uitgerold wordt.

Via: FlatpanelsHD

 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  28 november, 2012 om 17:24

  En waar blijft Panasonic?
  verdorie heb je een 2012 65 inc plasma en het smart gedeelte is uit het jaar prik. Volgende keer dus geen panasonic meer, op mails reageren ze ook niet.

  • Martijn Chel
   28 november, 2012 om 21:23

   Inderdaad, Panasonic blijft qua Smart TV nog ver achter.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.