Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert nieuwe Fidelio X1 hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2012, 13:40 CategorieAccessoires

Philips introduceert vandaag de Fidelio X1 hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is volgens de fabrikant ontworpen voor mensen die willen genieten van de nuances in een muziekstuk en is ideaal voor thuisgebruik. De Philips Fidelio X1 hoofdtelefoon is een aanvulling op het assortiment Fidelio hoofdtelefoons, waartoe ook de L1 en M1 hoofdtelefoons behoren.

Specificaties

De Fidelio X1 hoofdtelefoon moet garant staan voor een gelijkmatig en uitgebalanceerd HD geluid. De hoofdtelefoon kan op een versterker aangesloten worden maar biedt ook een hoogwaardige audiobeleving wanneer aangesloten op een smartphone of tablet. Een akoestische open achterkant moet zorgen voor een heldere geluidsweergave en dankzij krachtige 50 mm neodymium drivers met een breed bereik moet de X1 hoofdtelefoon het meest uitgebalanceerde geluidsspectrum bieden. Ook is een speciaal afgestemd diafragmaprofiel opgenomen waardoor geen klank verloren gaat. Dubbellaagse oorschelpen moeten zorgen voor een helder en nauwkeurig geluid doordat ze resonantie en vibratie minimaliseren. De luidsprekers zijn voorzien van gekantelde drivers om ervoor te zorgen dat je een natuurgetrouw en gedetailleerd geluid hoort, zonder interferentie en met minimale geluidsreflectie.

Design

De Philips Fidelio X1 hoofdtelefoon is ontworpen voor langdurig comfort. Ademende kussentjes van velours en oordopjes van memory foam passen zich aan de vorm van je oor aan. De binnenste hoofdband met ademend materiaal vormt zich automatisch naar het hoofd en creëert hiermee een perfecte pasvorm. De 3 meter lange, gevlochten kabel is versterkt met Kevlar voor extra duurzaamheid en kan niet in de war raken. Een ander belangrijk onderdeel is de 6,3 mm indoor metalen connector, die ervoor zorgt dat er in de verbinding geen interferentie ontstaat.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Fidelio hoofdtelefoon X1 is nu in Nederland verkrijgbaar voor de adviesprijs van 299,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.