Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert speakerdocks voor de Apple iPhone 5, iPad 4 en iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2012, 12:48 CategorieAccessoires

Harman brengt vandaag de JBL OnBeat Micro en de JBL Venue LT op de markt, ‘s werelds eerste speakerdocks met ondersteuning voor de nieuwe Apple iPhone 5, iPad Mini, de nieuwe iPod-modellen en de vernieuwde iPad (4) met Retina display. De speakerdocks moeten flexibel zijn doordat er geen speciale kabels of adapters nodig zijn om je Apple producten aan te sluiten. Daarnaast kunnen de Apple producten opgeladen worden via beide speakerdocks.

JBL OnBeat Micro

De JBL OnBeat Micro is een mobiele speaker die gemakkelijk in een tas of koffer past. De speaker is uitgerust met twee full-range-transducers en ingebouwde digitale signaalverwerking, die samen een kamervullend geluid moeten produceren. De JBL OnBeat Micro kan op batterijen tot vijf uur lang worden gebruikt. Wanneer er een iPhone 5, een iPod touch vijfde generatie of een iPod nano op wordt aangesloten, kan deze in combinatie met de bijgevoegde AC-adapter worden opgeladen. De draagbare speaker beschikt ook over een ingebouwde US -aansluiting voor het gebruik van andere draagbare apparaten. Voor de JBL OnBeat Micro kan een gratis muziek app van JBL worden gedownload. Hiermee kan de gebruiker eigen playlists maken, het volume aanpassen en door albumcovers heen bladeren.

JBL OnBeat Venue LT

De JBL OnBeat Venue LT is een draadloze speaker voor thuis en beschikt over een verborgen Lightning dockconnector achter het JBL-logo aan de onderkant van de luidspreker. Daarnaast beschikt de dock ook over twee full-range-luidsprekers en Slipstream-port-technologie voor een krachtige bas en een groot bereik. De speaker kan dankzij de TrueSteam technologie draadloos streamen met Bluetooth en worden aangesloten op maximaal acht mobiele apparaten. Hierdoor is de OnBeat Venue LT bijzonder flexibel en ideaal voor gebruik met de iPad Mini en de vernieuwde iPad met Retina display. De JBL OnBeat Venue LT bevat de MusicFlow app, die gratis kan worden gedownload. Hiermee kan de gebruiker eigen playlists en mixen maken, het volume en de geluidsfrequenties aanpassen en door albumcovers heen bladeren.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL OnBeat Micro is vanaf eind november verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99 euro. Voor de JBL OnBeat Venue LT geldt een adviesprijs van 229 euro en zal beschikbaar zijn in december.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.