Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert draadloze Soundfly Bluetooth en AirPlay speakers

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2012, 14:22 CategorieLuidsprekers

We hebben de afgelopen maanden al heel wat draadloze Bluetooth en AirPlay speakers voorbij zien komen en ook JBL komt nu met een eigen variant. toch is dit niet een speaker die we al vaker voorbij hebben zien komen. Het unieke is namelijk dat je de luidspreker direct in het stopcontact steekt om draadloos muziek vanaf je computer of mobiele apparaten te streamen.

JBL Soundfly

JBL geeft je de keuze uit een Bluetooth en een AirPlay variant, maar het principe van beide speakers is hetzelfde. Alles draait om de eenvoud; je steekt de Soundfly speaker in het stopcontact, zorgt via je computer dat de speaker verbonden is met je thuisnetwerk en vervolgens kun je muziek weergeven middels de 20 Watt speaker. De luidspreker is dus ook eenvoudig overal in huis te plaatsen, als er maar een stopcontact in de buurt is.

Verdere specificaties van de JBL Soundfly speakers zijn een energieverbruik van 30 Watt, een afmeting van 190 bij 92 millimeter, een gewicht van 420 gram en een frequentiebereik van 60Hz tot 20kHz.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Soundfly BT met Bluetooth heeft een adviesprijs van 179 euro, de AirPlay variant (Soundfly Air) is te koop voor een adviesprijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.