Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google TV brengt muziek en films naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2012, 15:53 CategorieSmart tv's

Google TV gebruikers in de VS hebben sinds vorige maand de mogelijkheid om muziek en films uit de Google Play Store te huren of kopen, Europese gebruikers hadden deze mogelijkheid nog niet. Daar komt volgende week echter verandering in. Google Play Movies en Google Play Music worden vanaf 13 november beschikbaar gesteld voor gebruikers in de UK, Duitsland en Frankrijk.

Het is niet duidelijk of Google dezelfde content selectie als in de VS aanbiedt in andere landen. Echter zal de hoeveelheid films, TV series en nummers nog niet indrukwekkend zijn. De toevoeging van deze content maakt Google TV een stuk interessanter, maar door het beperkte aanbod vecht de internetgigant nog steeds een zware strijd tegen onder meer Apple TV en de Amazon Instant Video-dienst.

Helaas valt Nederland wederom buiten de boot. Wanneer de diensten wel in ons land uitgerold worden is nog niet bekend. OVerigens is in Nederland nog nauwelijks Google TV apparatuur te koop. Sony is een van de weinige fabrikanten die producten gelanceerd heeft, waaronder de NSZ-GS7 netwerkspeler.

Meer informatie

Meer informatie over het Google TV platform vind je in ons nieuws archief.

Via: TheVerge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.