Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De perfecte Loewe TV opstelling kiezen met een app voor iPhone of iPad

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2012, 16:10 CategorieLcd en led tv's

Vanaf nu laat Loewe potentiële klanten zelf ontdekken welke productopstelling het best past in hun interieur. Loewe introduceert namelijk een nieuwe applicatie voor de iPhone en iPad waarmee de TV, inclusief alle opstellingsmogelijkheden, al in de huiskamer geplaatst kan worden door gebruik te maken van virtual reality.

Loewe My ID app

Met de nieuwe My ID app creëert Loewe een tool waarmee de consument thuis zijn mogelijkheden kan uitproberen. De applicatie maakt het mogelijk een Loewe Connect ID televisie op een plek in de kamer te projecteren. Door te spelen met de kleur, de opstellingsmogelijkheden en de formaten krijg je een idee over hoe de Loewe Connect ID in je huiskamer past. Loewe wil hiermee de oneindige variaties, die de consument mogelijk het overzicht doen verliezen, vereenvoudigen.

Hoe werkt de app?

Geïnteresseerden kunnen de App gratis downloaden in de App store. Voordat je de app kunt gebruiken dien je een marker af te drukken. Als je de marker op de plek hangt waar de Loewe televisie zal komen, projecteert de My ID App de Loewe Connect ID tegen de muur. Nadat de App geopend wordt, verandert het beeldscherm van de iPhone of iPad in een camera waarmee het beeld van de Loewe tv kan worden vastgelegd. Zo zie je in een oogopslag hoe je gewenst product er uit ziet in je eigen interieur.

  • Delen:

Reacties

  1. Bert
    09 februari, 2013 om 17:45

    Waar kan ik die marker vinden?…

  2. Bert
    09 februari, 2013 om 18:02

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.