Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert witte versie SoundWare XS Digital Cinema

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2012, 17:01 CategorieHome cinema sets

Boston Acoustics heeft vandaag de introductie van een witte versie van het SoundWare XS Digital Cinema home cinema systeem bekendgemaakt. In navolging van feedback van consumenten en diverse moderne lifestyle-trends zal Boston Acoustics het onlangs geïntroduceerde versterkte subwoofer luidsprekersysteem nu ook in een hoogglans wit afwerking leveren.

SoundWare XS Digital Cinema

De SoundWare XS Digital Cinema is met zijn 2.1-kanaals oplossing een alternatief voor de uitgebreide 5.1-kanaals systemen. Het systeem bestaat uit twee compacte speakers en een subwoofer. Het is een eenvoudige plug-and-play oplossing voor mensen een betere audioweergave willen hebben dan de TV standaard biedt. Omdat de versterker voor de satellietluidsprekers is ingebouwd in de subwoofer van de SoundWare XS Digital Cinema, zijn een receiver of extra componenten niet nodig.

De SoundWare XS Digital Cinema heeft een digitale optische ingang, RCA AUX-ingangen en een mini-stereo AUX-ingang voor een draagbare mediaspeler. Ook is de SoundWare XS Digital Cinema ook geschikt voor Bluetooth, zodat je draadloos audio kunt afspelen vanaf een mobiel apparaat.

Prijs en beschikbaarheid

De SoundWareXS Digital Cinema is nu met een zware of witte afwerking verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van 499 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.