Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Smart TV’s Samsung krijgen toegang tot Ximon video on demand dienst

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2012, 15:02 CategorieSmart tv's

Samsung blijft haar Smart TV platform maar verder uitbreiden, deze keer met een nieuwe dienst die het mogelijk maakt films, series en documentaires te huren, direct vanaf je Smart TV. Vandaag laat Samsung namelijk weten dat de video on demand dienst Ximon vanaf 6 november beschikbaar is voor alle gebruikers van een Samsung Smart TV met internetverbinding.

Ximon video on demand dienst

Ximon is een grote video on demand dienst waarmee je toegang krijgt tot kwaliteitsfilms, TV series en documentaires van Nederlandse boven. Hiervoor moet echter je wel betalen. Je kunt er voor kiezen om een maandabonnement af te nemen waarmee je onbeperkt films, series en documentaires kunt bekijken. Dit kost 9,50 euro per maand. Daarnaast kun je natuurlijk ook een individuele film of serie bestellen.

Samsung Smart TV VOD diensten

Eerder lanceerde Samsung al video on demand diensten van MovieMax en Pathé die beschikbaar zijn via de Smart TV’s van de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.