Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert HT-SB60 soundbar voor grootformaat TV’s

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2012, 11:25 CategorieLuidsprekers

Als er de laatste maanden één trend overduidelijk zichtbaar is dan is het de opkomst van de soundbar. Nagenoeg alle fabrikanten van audio en video apparatuur, zowel high-end als low-end, hebben in de afgelopen maanden een of meerdere soundbars op de markt gebracht. Ook Sharp lanceert nu een nieuw model, speciaal gericht op grootformaat Aquos LCD TV’s.

Sharp HT-SB60 soundbar

De nieuwe HT-SB60 soundbar, met 2.1-geluidssysteem, moet volgens Sharp een indrukwekkende geluidsweergave bieden en is speciaal ontworpen voor 60 inch Aquos LCD/LED TV’s, maar is tevens geschikt voor andere TV’s met een schermformaat tot 90 inch. De HT-SB60 is voor iedereen die thuis een hoogwaardige geluidskwaliteit wil zonder een groot audiosysteem te hoeven installeren.

De HT-SB60 soundbar heeft een lengte van 1.385 mm en wordt vergezeld door een draadloze subwoofer die overal in de ruimte te plaatsen is. Een stopcontact is het enige wat je nodig hebt. De HT-SB60 soundbar kan horizontaal onder de TV geplaatst worden, maar is ook eenvoudig aan de muur te bevestigen en vereist minimale ruimte.

Het systeem beschikt over twee HDMI ingangen en één HDMI uitgang met Audio Return Channel (ARC). De soundbar kan bediend worden met de afstandsbediening van de TV en daarnaast wordt de soundbar automatisch in- en uitgeschakeld wanneer de TV aan of uit wordt gezet.

Het zwart/metallic 2.1-audiosysteem van de HT-SB60 heeft een totaal vermogen van 310 watt ( 2x 80W + 150W) met HDSS (High Definition Sound Standard) voor een optimale geluidskwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De HT-SB60 Soundbar is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349,00 euro.

Meer informatie

Lees meer over wat een soundbar precies is en hoe deze werkt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.