Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert nieuwe GX-M10H Boombox speaker

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 14:26 CategorieLuidsprekers

Sharp introduceert vandaag een nieuwe speaker die het gevoel van de jaren tachtig moet doen herleven. De GX-M10H Boombox is uitgerust met een iPod en iPhone dockingstation, een USB-poort, een microfoon- en gitaaraansluiting en heeft een vermogen van 100 watt. Daarnaast is de Boombox draagbaar en robuust, wat volgens Sharp ideaal is voor muziek en dans liefhebbers.

Sharp Boombox

De Sharp GX-M10H is een nogal opvallende speaker met opvallende kleuren, maar moet dan ook herinneringen van jaren terug naar boven halen. De speaker is voornamelijk bedoeld om elk straatfeestje tot een succes te maken of een woonkamer om te toveren tot een levendige club. Muziek kan vanaf verschillende bronnen afgespeeld worden. Zo kun je een iPod of iPhone aansluiten via het geïntegreerde dockingstation waarin de apparaten ook opgeladen worden.

Ook andere muziekbronnen, zoals een MP3-speler, kunnen via de USB aansluiting aan de voorkant worden aangesloten. Het is ook mogelijk om een USB stick of een iPad te verbinden met de GX-M10H. Andere beschikbare bronnen zijn een geïntegreerde CD speler en een digitale FM-tuner met RDS. Muziekliefhebbers die graag naar hun eigen muziek luisteren of liever hun eigen muziek maken, kunnen gebruik maken van de microfoon- en gitaaraansluiting.

De luidsprekers produceren een vermogen van 100 watt met behulp van de twee subwoofers. Het buisvormige ontwerp moet ongewenste trillingen voorkomen en een helder geluid garanderen. De luidsprekers aan de voorkant produceren tevens de hoge- en midden frequenties.

De Boombox werkt zowel op batterijen als op stroom. Het is ook mogelijk om het apparaat in de auto aan te sluiten op een 12 volt adapter. Het apparaat is voorzien van een verlicht, oranjekleurig display en een hoofdtelefoonaansluiting. De schouderband zorgt ervoor dat de Boombox altijd en overal meegenomen kan worden.

Prijs en beschikbaarheid

De GX-M10H is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 249,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.