Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix video on demand dienst mogelijk binnenkort naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 13:19 CategorieSoftware

In juli vorig jaar verschenen er al geruchten dat de populaire video on demand dienst Netflix begin 2012 naar Nederland zou komen, maar daarna hebben we er weinig meer van vernomen. Toch duiken er deze week weer aanwijzingen op dat Netflix mogelijk binnenkort naar ons land komt. Het bedrijf is namelijk op zoek naar een Nederlandse werknemers.

Netflix naar Nederland

Op de website van Netflix is sinds vorige week een oproep verschenen waarin gevraagd wordt naar Nederlands personeel die de lokalisatie van de Netflix-ervaring kunnen verzorgen. Dit zou neerkomen op het naar het Nederlands vertalen van de dienst en het opstarten van de marketing machine.

Netflix is van oorsprong een Amerikaanse dienst maar is onlangs begonnen met de uitrol in de Scandinavische landen. Sinds begin dit jaar is de dienst al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daar zou het echter niet blij blijven aangezien het bedrijf nu op zoek naar naar werknemers in onder meer Turkije, Nederland. Duitsland en Italië.

Netflix is een dienst die films en TV series via streaming aanbiedt op je TV, game console, tablet of PC. In de VS is Netflix immens populair met meer dan 23 miljoen leden en blijft ook nog steeds groeien. Ook fabrikanten van hardware kiezen er steeds vaker voor de dienst standaard binnen Smart TV platformen en andere platformen op te nemen.

Via: TNW

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.