Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft kiest voor Polk Audio als Xbox audio partner

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2012, 16:12 CategorieLuidsprekers

Microsoft breidt het ecosysteem rondom de Xbox 360 steeds verder uit. Gisteren werd de nieuwe Xbox Music dienst aangekondigd en bij een groot muziekaanbod hoort natuurlijk geoptimaliseerde apparatuur. Voor dit laatste gaat Microsoft nu een samenwerking aan met Polk Audio. Het eerste product van Polk Audio dat voorzien wordt van een Xbox 360 certificaat is de SurroundBar 5000.

Xbox 360 entertainment systeem

Microsoft zet met de Xbox 360 niet meer alleen in op games, het apparaat is een compleet media en entertainment systeem geworden. Daar hoort een goede audiokwaliteit bij, iets dat bij TV’s vaak ontbreekt. In de zoektocht naar een Premium Audio Solutions partner was een van de eisen dat het bedrijf een innovatieve aanpak van audio heeft. Om deze reden, en omdat het bedrijf voorop loopt in de luidspreker markt, werd Polk Audio gekozen.

Polk SurroundBar 5000

Het eerste product van Polk Audio dat een Xbox 360 certificaat krijgt is de SurroundBar 5000. Dit is een soundbar met draadloze subwoofer die overal in de kamer geplaatst kan worden. Ook beschikt de soundbar over Bluetooth waardoor eenvoudig muziek vanaf smartphone en tablets over de speaker weergegeven kan worden. De soundbar is met een lengte van 78.5 centimeter geschikt voor de meeste middenklasse TV’s. De SurroundBar 5000 moet in november op de markt verschijnen.

Via: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.