Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech lanceert G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 16:03 CategorieAccessoires

Logitech introduceert vandaag een nieuwe aanvulling op de G-serie gaming producten: het G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Dankzij het ontwerp van het G710+ Mechanical Gaming Keyboard moeten gebruikers zich volledig kunnen focussen op het gamen. Volgens de fabrikant is aan alle wensen voldaan; minimale afleiding, snelle respons en volledige controle tijdens het gamen.

“Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van de gamer te voldoen”, zegt Mark Starrett, senior global product manager bij Logitech. “We hebben dit toetsenbord getest met professionele gamers, partners, uitgevers en de alledaagse gamer zoals jij en ik, om ervoor te zorgen dat we een mechanisch gaming-toetsenbord zullen leveren dat ieders verwachtingen overtreft.”

Snelle commando invoer

De mechanische toetsen van het Logitech G710+ moeten zorgen voor een gaming-grade responsiviteit, hebben een reactiesterkte van 45g, een afstand van 4 mm en zijn geoptimaliseerd voor het snel invoeren van commando’s. Daarnaast beschikken de ‘non-clicking’-toetsen over een ingebouwde dempingring, die het geluid van de toetsaanslagen vermindert zonder dat het de responsiviteit beïnvloedt. Daarbij moeten de toetsen zo’n vijftig miljoen toetsaanslagen meegaan.

LED verlichting

Het volledige toetsenbord is verlicht door middel van wit LED licht dat kan worden aangepast op basis van vier helderheidniveau’s en tevens kan worden uitgeschakeld. Voor een betere zichtbaarheid van de WASD- en pijltoetsen kan de helderheid van deze toetsen afzonderlijk van de rest van het toetsenbord worden aangepast.

Compatibel met Windows

Met behulp van de geüpdate Logitech Gaming Software is het mogelijk complexe macro’s of Lua gaming scripts aan de G-toetsen toe te kennen tot 18 individuele functies per game. Dit kan zowel vooraf als tijdens het gamen worden gedaan. Daarnaast beschikken alle 110 toetsen over anti-ghosting en 26-key rollover om complexe toetscommando’s met precisie uit te voeren. Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is compatibel met Microsoft Windows 8, Windows 7 en Windows Vista.

Prijs en beschikbaarheid

Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is naar verwachting vanaf begin december 2012 beschikbaar, voor een adviesprijs van 149,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.