Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech introduceert Z553 Speaker System voor de PC

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 15:49 CategorieLuidsprekers

Logitech lanceert vandaag een nieuw PC speakersysteem, het Logitech Speaker System Z553. Het luidsprekersysteem moet volgens de fabrikant over een heldere akoestiek, een krachtige bas en een slank en modern design beschikken en is uitgerust met twee satellieten en een ‘down-firing’ subwoofer met 40 watt vermogen voor een krachtige audioweergave.

Logitech Z553

Dankzij de RCA-jack en de twee 3.5 mm aux-ingangen kan het speakersysteem op maximaal drie verschillende apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, waaronder PC’s of Mac’s, DVD/Blu-ray spelers, TV’s, spelcomputers en smartphones. Daarnaast heeft het systeem een bedieningsunit in een passend formaat, waarmee je totale controle hebt over het volume- en basniveau.

Het uiterlijk en het geluid van het speakersysteem is te optimaliseren dankzij het compacte en veelzijdige ontwerp. De satellieten zijn verstelbaar en kunnen tevens aan de muur worden bevestigd. De bijgeleverde, twee meter lange kabel geeft extra vrijheid voor de juiste plaatsing.

Prijs en beschikbaarheid

Het Logitech Speaker System Z553 is naar verwachting vanaf oktober 2012 beschikbaar voor een adviesprijs van 129,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.