Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech introduceert Harmony Touch universele afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2012, 15:22 CategorieAccessoires

Logitech introduceert de volgende generatie in de Harmony afstandsbedieningen serie, de Logitech Harmony Touch. Deze universele afstandsbediening beschikt over de mogelijkheid om met het intuïtieve touchscreen de Harmony Touch op maat in te stellen, zodat je jouw complete home cinema systeem eenvoudig kunt bedienen.

Logitech Harmony Touch

De Logitech Harmony Touch is ontworpen om je apparaten snel en makkelijk te bedienen. Je kunt vijftig iconen van de kabel- of sattellietaanbieder toevoegen, verwijderen of herindelen op het 2.4-inch kleurenscherm. Na een eenvoudige setup, zijn alle kanalen beschikbaar door te klikken, swipen of scrollen. Hierdoor is het niet meer nodig om de nummers van de kanalen te onthouden of lange programmagidsen op het scherm te doorlopen. Je kunt de Harmony Touch personaliseren door favoriete bezigheden in te stellen, van TV en films kijken tot het spelen van games spelen en muziek luisteren.

“De Logitech Harmony Touch vertegenwoordigt de volgende evolutie van de universele afstandsbediening”, zegt Joerg Tewes, vice president Logitech Digital Home Business Group. “Vandaag de dag moeten home-entertainmentsystemen presteren en makkelijk in gebruik zijn. Logitech heeft hiervoor een afstandsbediening ontworpen dat het voor gebruikers makkelijk maakt de apparaten op hun manier snel en makkelijk te bedienen.”

Vormgeving

De ergonomische vormgeving van de afstandsbediening en de gestroomlijnde knoppen, zorgen voor een minimalistisch design. De vlakke knoppen zijn verlicht, waardoor ze ook in het donker makkelijk te bedienen zijn.

Talloze apparaten en merken

De Logitech Harmony Touch werkt met meer dan 225.000 home cinema apparaten van ruim 5000 verschillende merken. Er kunnen vijftien apparaten aangesloten worden met de Logitech Harmony Touch. De afstandsbediening kan worden opgeladen met de meegeleverde oplader waar de afstandsbediening in staande positie in wordt geplaatst.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Harmony Touch ligt naar verwachting in oktober 2012 in de Nederlandse winkels. De adviesprijs is 179,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.