Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert nieuwe modellen in de Xelos LCD TV serie

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2012, 15:13 CategorieLcd en led tv's

Loewe introduceert vandaag een aantal nieuwe modellen in de Xelos LCD TV serie. Vanaf nu is de serie niet alleen verkrijgbaar in de kleuren Chroom Zilver en Zwart, maar ook in de kleuren Wit en Mokka, in de beeldformaten 32, 40 en 46 inch. De Xelos laat zich op de Floor Stand Universal opstellen en biedt volgens de fabrikant alle functionaliteiten voor comfortabel televisieplezier.

Zo beschikkende TV’s over een 100Hz beeldfrequentie, LED achtergrondverlichting, een HDTV en DVB-T/C/S2 Receiver voor de ontvangst van digitale uitzendingen via antenne, en een CI+ interface voor de ontvangst van gecodeerde programma’s is. Loewe MediaPortal bundelt alle toestelfuncties in een overzicht. Via LAN, Powerline of optionele WLAN-aansluiting heb je toegang tot de geselecteerde internetcontent binnen het Loewe MediaNet en via HbbTV tot de mediatheken van de TV-zenders. Middels MediaHome heb je toegang tot alle content in het thuisnetwerk.

Via USB kan een harde schijf op de TV aangesloten worden. USB-Recording laat dan toe een actuele uitzending – voor zover de contentaanbieder dit toestaat – via alle digitale ontvangstmogelijkheden op te nemen en als archiefopname in tijd verschoven te bekijken. Bovendien kan de Loewe Xelos in een ruimer Loewe TV netwerk geïntegreerd worden. Het toestel is in dat geval als client voor DR+ Streaming beschikbaar. Dit heeft als voordeel dat opnames die op een centraal televisietoestel via de Loewe Xelos in een andere ruimte verder kan worden opgeroepen en bekeken.

De Loewe Xelos moet uitblinken in de geluidsweergave dankzij zijn geïntegreerde breedbandluidsprekers. Op de Xelos 32 bieden deze een vermogen van 2 x 20 Watt, op de 40 en 46 inch toestellen is het vermogen 2 x 25 Watt. In combinatie met de Loewe Subwoofer Compact kan de Loewe Xelos een 2.1 geluid bieden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.