Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman lanceert nieuwe AKG K618 DJ en K619 DJ hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 15:22 CategorieAccessoires

Harman, fabrikant van een breed scala audio en infotainment oplossingen, introduceert vandaag twee nieuwe high-end DJ hoofdtelefoons; de AKG K618 DJ en AKG K619 DJ. De hoofdtelefoons moeten volgens Harman een premium geluidskwaliteit, een comfortabele pasvorm en een innovatief design bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

De AKG K618 DJ en de K619 DJ hebben een gesloten achterkant, zodat er minder geluid verloren gaat en omgevingsgeluiden buiten blijven. Wat betreft draagbaarheid zijn de hoofdtelefoons uitgerust met een 3D-axis vouwmechanisme, waardoor de hoofdtelefoons gemakkelijk zijn te vervoeren en op te bergen. Ook zij de hoofdtelefoons voorzien van een 1/8” (3.5mm) schroefplug voor een optimale audio aansluiting. Bovendien worden de hoofdtelefoons geleverd met een plugconverter.

De AKG K618 DJ valt volgens de fabrikant op door zijn comfortable pasvorm en hoogwaardige geluidskwaliteit. De lichte hoofdtelefoon levert helderheid en prestaties met een hoog SPL-vermogen voor een krachtig geluid, ook bij lage volumes. Het design van de oorkussens doet denken aan vinyl en geven de hoofdtelefoons een stijlvol uiterlijk. De AKG K619 DJ is opgebouwd uit een microfoon en een volumeregelaar, zodat je hem niet af hoeft te zetten bij het beantwoorden van de telefoon.

De hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in zes trendy kleuren: zwart, groen, roze, rood, blauw en oranje. De AKG K618DJ en AKG K619DJ zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk 99,99 en 119,99 euro

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.