Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Play muziek en video’s nu ook beschikbaar via Google TV

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 17:09 CategorieSmart tv's

Het vernieuwde Google TV platform is in de VS al een tijdje beschikbaar op diverse TV’s van onder meer LG, Sony en Vizio en in Nederland heeft Sony onlangs de de NSZ-GS7 netwerkspeler met Google TV gelanceerd. Toch is het platform nog niet echt populair maar daar wil Google snel verandering in brengen, onder meer door het beschikbaar stellen van video’s en muziek.

Alle Google TV apparaten die in de VS gebruikt worden hebben sinds deze week toegang tot de films, TV series en muziek secties van de Google Play Store. Bezitters van een Google TV kunnen hier tegen betaling recente films, series of muziek huren of kopen. Deze content is vervolgens ook beschikbaar op andere Google apparaten zoals tablets en smartphones. Andersom geldt het ook; content aangeschaft via een ander Google apparaat is automatisch beschikbaar op je Google TV of Google TV mediaspeler.

Aanbod nog beperkt

De toevoeging van deze content maakt Google TV een stuk interessanter, maar door het beperkte aanbod vecht de internetgigant nog steeds een zware strijd tegen onder meer Apple TV en de Amazon Instant Video-dienst.

Meer informatie

Meer informatie over het Google TV platform vind je in ons nieuws archief.

Bron: Google

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.