Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert CEOL N-8 en Piccolo muzieksystemen met AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 16:20 CategorieLuidsprekers

Denon heeft vandaag twee lifestyle-gerichte netwerk muzieksystemen gelanceerd die toegang bieden tot alle moderne muziekbronnen, waaronder je mobiele apparaten en muziek via de Spotify muziek streaming dienst. De CEOL N-8 en CEOL Piccolo moeten vanaf deze maand te koop zijn als compleet systeem met speakers of als losse netwerk speler.

Denon CEOL Piccolo

De nieuwe CEOL Piccolo maakt verbinding met je thuisnetwerk en biedt toegang tot internetradio en netwerk audiostreaming. Apple apparaten kunnen aangesloten worden via het iPod dock of de USB poort aan de voorzijde, en daarnaast kun je draadloos muziek streamen via Apple’ss eigen streamingtechnologie AirPlay. Ook kun je muziek vanaf een PC, een NAS, een smartphone of tablet, of het internet streamen aangezien de CEOL Piccolo DLNA 1.5 gecertificeerd is.

Voor het streamen van muziek van online muziekdiensten is er ondersteuning voor Spotify en Last.fm. Via de digitale ingang kun je het systeem uitbreiden, bijvoorbeeld door een TV of decoder aan te sluiten. Het systeem wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, maar je kunt het apparaat ook bedienen met behulp van de nieuwe Denon Remote App voor iOS en Android apparaten. De CEOL Piccolo is uitgerust met een DRA-N5 netwerkreceiver en perfect bijpassend SC-N5 speakersysteem.

Denon CEOL N-8

Voortbordurend op het succes van de CEOL N-7 van vorig jaar, wordt de tweede nieuwkomer – de CEOL N-8 – als grotere broer van de Piccolo geïntroduceerd. De N-8 profiteert van alle nieuwe technologische ontwikkelingen van de CEOL Piccolo. Voor toegang tot nog meer content is de RCD-N8 netwerk CD receiver uitgerust met een ingebouwde FM tuner met RDS, plus een CD-drive voor het afspelen van MP3 en WMA bestanden.

Prijs en beschikbaarheid

De CEOL N-8 is vanaf oktober verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering voor de verkoopadviesprijs van 799 euro inclusief speakers. De Netwerk CD Receiver is los verkrijgbaar voor 699 euro.

De CEOL Piccolo is tevens vanaf oktober verkrijgbaar in het zwart of wit voor de verkoopadviesprijs van 599 euro inclusief speakers. De Netwerk Speler van de CEOL Piccolo is los verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van 529 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.