Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Panorama home cinema soundbar

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 15:00 CategorieLuidsprekers

High-end audiofabrikant Bowers & Wilkins introduceert vandaag de nieuwe Panorama 2 home cinema soundbar. Volgens de fabrikant biedt het nieuwe model een sterk verbeterde akoestische weergave in vergelijking met de originele Panorama. Daarnaast moet de Panorama 2 eenvoudig te bedienen zijn en is deze voorzien van de nieuwste technieken en aansluitingen.

Bowers & Wilkins Panorama 2

Televisies worden dunner en lichter, maar dit gaat vaak ten koste van de geluidskwaliteit. Bowers & Wilkins wil het geluid een nieuwe impuls geven met de Panorama 2 soundbar. Het grote voordeel van een soundbar is dat deze je kan voorzien van een ruimtelijk geluid zonder extra speakers in de huiskamer te hoeven plaatsen of kabels te hoeven leggen.

De vernieuwde Panorama 2 soundbar bevat dezelfde technologie als de 800 Diamond Series, de referentie luidsprekers die wereldwijd gebruikt worden bij gerenommeerde opname studio’s. Met vernieuwde drive units en de nieuwste technieken moet de Panorama 2 volgens B&W een helder en gedetailleerd geluid bieden en, dankzij de toepassing van twee woofers, een indrukwekkende lage tonen verzorgen. De plaatsing van de luidsprekers in de Panorama 2 moet zorgen voor een hoogstaande home cinema ervaring. Alle drive units worden aangestuurd door klasse D versterkers, die een gezamenlijke output leveren van 175 watt.

De Panorama 2 heeft een verbeterd gebruiksgemak dankzij HDMI aansluitingen. De drie HDMI ingangen en een enkele HDMI uitgang maken het mogelijk om de Panorama 2 als centraal systeem te installeren in je home cinema opstelling.

Prijs en beschikbaarheid

Bowers & Wilkins Panorama 2 is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor de prijs van 2.000 euro.

Meer informatie

Lees meer over wat een soundbar precies is en hoe deze werkt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.