Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoPlay V1 Havana

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2012, 15:08 CategorieLcd en led tv's

Bang & Olufsen heeft deze week een special edition van haar ‘betaalbare’ BeoPlay V1 LCD TV gelanceerd. Het nieuwe model heeft de naam BeoPlay V1 Havana meegekregen en beschikt over een custom Havana kleur en een standaard met wieltjes die het mogelijk maakt de TV overal in huis neer te zetten en eenvoudig te verplaatsen.

B&O geeft aan dat bij de BeoPlay V1 Havana flexibiliteit een belangrijk onderdeel is. Volgens het bedrijf wil niet iedereen meer een prominente vaste plek voor een TV inrichten en een TV op wieltjes is dan de ideale oplossing. Kijk je een film dan rijd je de TV naar het midden van de kamer, is de film voorbij dan kan de TV terug naar een hoek of tegen de muur. Natuurlijk is volgens B&O niet ingeleverd op de beeld- en audiokwaliteit.

De B&O BeoPlay V1 Havana Edition beschikt over dezelfde features als de originele BeoPlay V1. Het model beschikt over een 32 inch LCD display met Edge Lit LED achtergrondverlichting, Bang & Olufsen’s eigen video platform, een audiosysteem met klasse D versterkers en een gleuf waarin een Apple TV mediabox geschoven kan worden. De TV kan bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening of een app voor smartphones en tablets.

De BeoPlay V1 Havana zal half oktober te koop zijn. Een prijs is niet bekendgemaakt.

Via: FlatPanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.